WORKSHOPS


YIN XL

Ontspannen en grenzen verleggen!

          

Extra lang Yin Yoga Beleving. Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van YIN. 3 uur de diepte in en de duisternis omarmen.

      

In een maatschappij waar alles snel beweegt en naar buiten gericht is, geeft yin yoga balans. Yin energie geeft ontspanning en gevoel van ruimte. Het is heel goed voor flexibiliteit en herstel in het lichaam. Verbonden met onze psyche leren we om aanwezig te blijven bij discomfort in ons lichaam, rustig door te ademen, laten we spanning los.  Yin leert je het leven te nemen zoals het is. Niet vooruit willen vanuit gedrevenheid, maar geduldig aftasten en mee gaan in het moment. Confrontatie en acceptatie hand in hand. Jouw innerlijke 'voelsprieten' leren gebruiken en  je binnenwereld verkennen. 

 

We nemen de tijd en gaan lang in de Yin houdingen, aandacht voor verdiepen in  bewustzijn en uiteraard genieten.  

 

ADEM BELEVING

Hart openen en vernieuwen!!

 

Met een intensieve ademtechniek creëren we extra energie en openen we innerlijke lagen (Mind, hart en lichaam). Er is aandacht diep van binnen (innerlijke blokkades opruimen) en we verleggen onze focus naar het grotere geheel (verbinding, levenskracht, liefde). D.m.v een lange meditatie laten we alles 'landen' en vanuit nieuwe visie integreren in het lichaam. Zie het als een grote schoonmaakbeurt, de tijd nemen om oude zaken los te laten en nieuwe intentie en hartenwensen toe te laten!

 

In deze 3-uur durende workshop wordt je je bewust van je eigen adempatroon en krijg je hier persoonlijk advies over. Mensen hebben zeer verschillende en vooral hele mooie ervaringen in deze workshop. Je kan bijvoorbeeld een gevoel krijgen weer bij jezelf te zijn of een nieuw besef van verbondenheid,ervaren... En is ontstaat dieper vertrouwen en overgave aan het leven. Wat jij gaat ervaren is uiterlijk zeer persoonlijk!