WORKSHOPS


YIN XL

Ontspannen en grenzen verleggen!

          

Extra lang Yin Yoga Beleving. Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van YIN, maar ook voor beginners. Een 3- uur durende workshop om de diepte in te gaan.

      

In een maatschappij waar alles snel beweegt en naar buiten gericht is, geeft yin yoga beetje balans. Yin energie geeft verkoeling en herstel. Goed voor mensen met een burn-out en chronische aandoeningen.

 

Het is heel goed voor flexibiliteit van lichaam en geest. Met onze geest in het lichaam, leren we om aanwezig te blijven bij discomfort en pijn. En zo kunnen we spanning los laten en ruimte maken innerlijk. Yin yoga leert je het leven te nemen zoals het is. Niet vooruit willen vanuit gedrevenheid, maar geduldig aftasten en mee gaan in het moment. Confrontatie en acceptatie gaan hand in hand. Innerlijke 'voelsprieten' leren gebruiken en  je binnenwereld verkennen. 

 

We nemen de tijd en gaan lang in de Yin houdingen, aandacht voor verdiepen in  bewustzijn en uiteraard genieten.  

 

Momenteel geen workshops in de planning.

 

 

PRIJS: 30,-Euro


ADEM XL

Hart openen en vernieuwen!!

 

Om gezond te blijven letten veel mensen op hun voeding en beweging. Maar wie fit wil zijn, zou ook eens bij de ademhaling stil moeten staan. Het optimaliseren van je ademhaling zorgt voor hormoonbalans en meer vitaliteit. Een goede buikademhaling bijvoorbeeld is heel belangrijk voor ontspanning en stimuleert aanmaak van geluk hormonen.

 

Stress, spanningen en negatieve emoties hebben invloed op de ademhaling. Dat weten we natuurlijk wel, maar toch gaan we niet heel bewust om met onze eigen ademhaling. En in onze huidige samenleving zijn er vele stressfactoren en ook vaak langdurig aan houden. Met als gevolg chronische stress en disbalans. Dit beïnvloed ons hormoonsysteem en daarmee ons fysieke en mentale welzijn. Neem een adempauze!

Wat gaan we doen? We gaan ontladen en opladen met een eenvoudige en effectieve ademtechniek. Dit zorgt voor een detox in je lichaam en is tegelijkertijd een energie-’boost’. Voor je lijf een weldaad dus, maar ook voor  hart en mind. Deze ademhalingstechniek zuivert en opent je op alle lagen. Aansluitend nemen we ruim de tijd om in meditatie  de ervaring te integreren. Hierbij is er aandacht voor het voelen en vergroten van eigen aanwezigheid, losgekomen energie en emotie opnieuw plek geven in je systeem en uiteraard gaan we vernieuwen in eigen energieveld en op celniveau. 

In deze workshop ervaar je wat goede ademhaling kan betekenen voor jou. Voor jouw vitaliteit en innerlijke rust. Er ontstaat gevoel van dieper vertrouwen en overgave.  “Had ik dit maar eerder geweten!” is een veelgehoorde opmerking na afloop van de workshop. Velen ervaren diepere verbinding met zichzelf en het leven. Gevoel van heelheid en vrijheid omdat alles er mag zijn. 

 

Momenteel geef ik samen met Sander Schat ademworkshops. Deze ADEM XL wordt via Soulwellness.nl aangeboden.