WORKSHOPS


YIN XL

Ontspannen en grenzen verleggen!

          

Extra lang Yin Yoga Beleving. Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van YIN, maar ook voor beginners. Een 3- uur durende workshop om de diepte in te gaan.

      

In een maatschappij waar alles snel beweegt en naar buiten gericht is, geeft yin yoga beetje balans. Yin energie geeft verkoeling en herstel. Goed voor mensen met een burn-out en chronische aandoeningen zoals diabetes, reuma, artiritus, fibromialgie.


Het is heel goed voor flexibiliteit van lichaam en geest. Met onze geest in het lichaam, leren we om aanwezig te blijven bij discomfort en pijn. En zo kunnen we spanning los laten en ruimte maken innerlijk. Yin yoga leert je het leven te nemen zoals het is. Niet vooruit willen vanuit gedrevenheid, maar geduldig aftasten en mee gaan in het moment. Confrontatie en acceptatie gaan hand in hand.Onze innerlijke 'voelsprieten' leren gebruiken en  je binnenwereld verkennen. 

 

We nemen de tijd en gaan lang in de Yin houdingen, aandacht voor verdiepen in  bewustzijn en uiteraard genieten.  

 

ADEM BELEVING

Hart openen en vernieuwen!!

 

Met een intensieve ademtechniek creëren we extra energie en openen we innerlijke lagen (Mind, hart en lichaam). Er is aandacht diep van binnen (innerlijke blokkades opruimen) en we verleggen onze focus naar het grotere geheel (verbinding, levenskracht, liefde). Door middel van een lange meditatie laten we alles 'landen' en vanuit nieuwe visie integreren in het lichaam. Zie het als een grote schoonmaakbeurt, de tijd nemen om oude zaken los te laten en nieuwe intentie en hartenwensen toe te laten!

 

In deze 3-uur durende workshop wordt je je bewust van je eigen adempatroon en krijg je hier persoonlijk advies over. Mensen hebben zeer verschillende en vooral hele mooie ervaringen in deze workshop. Je kan bijvoorbeeld een gevoel krijgen weer bij jezelf te zijn of een nieuw besef van verbondenheid,  En is ontstaat dieper vertrouwen en overgave aan het leven. Wat jij gaat ervaren is uiterlijk zeer persoonlijk!

 

7 april & 10 november 2019