Privé sessie

Massage anderhalf uur

 

Een totaal behandeling van je hele lichaam. Van top tot teen of andersom. En indien gewenst ook aandacht voor billen, psoas en buik. Ik vind het zelf altijd fijn om ook meer aandacht te geven deze gebieden van ons lichaam.

 

Ik pas verschillende technieken toe. Stevige bindweefsel massage, maar ook aandacht voor energiewerk, meridianen en drukpunten. Gevoelige voetreflexologie drukpunten en ook zachte Shiatu technieken afgewisseld. Ik laat mijn handen intuitief bewegen. Of als je zelf iets graag wilt en aangeeft is dat uiteraard mogelijk.

 

PRIJS   60,- Euro 

 


Begeleiding met Ademwerk

Dit zijn sessies waarin we ademtechnieken gebruiken om emoties te reguleren, patronen te doorbreken en hart weer vrij te maken. Niet eindeloos praten, maar aan de slag met adem.  Bewuster worden en nieuwe ervaringen verinnerlijken. Het geeft acceptatie, inzicht en moed voor veranderingen.

 

Wanneer is dit een goed is idee om dit te doen? Uiteraard bij ademproblemen als Astma en hyperventilatie. Maar vooral ook als angsten, emoties en beperkende gedachten patronen je leven beheersen. Meestal is één sessie voldoende om uit je beklemmende modus te komen en je weer opener en vrijer te voelen.  Ademwerk is heel compleet en geeft integratie op meerdere niveau's  (geest, lichaam, hart en ziel). 

   

PRIJS   75,- Euro 

 

Ik ben opgeleid in Psychodynamisch therapeut. En daarnaast gespecialiseerd in verschillende ademtechnieken.

- Transformational Breathing

- Rebirthing 

- Buteyco (bij Astma)