Privé sessie

Begeleiding met Ademwerk

Dit zijn sessies waarin we ademtechnieken gebruiken om emoties te reguleren, patronen te doorbreken en hart weer vrij te maken. Niet eindeloos praten, maar aan de slag met adem.  Bewuster worden en nieuwe ervaringen verinnerlijken. Het geeft acceptatie, helderheid in de mind, en moed voor veranderingen.

 

Wanneer is dit een goed is idee om dit te doen? Uiteraard bij ademproblemen als Astma en hyperventilatie. Maar vooral ook als angsten, emoties en beperkende gedachten patronen je leven beheersen. Meestal is één sessie voldoende om uit je beklemmende modus te komen en je weer opener en vrijer te voelen.  Ademwerk is heel compleet en geeft integratie in lichaam, geest en hart.      

   

PRIJS   65,- Euro 


Ik ben opgeleid in Psychodynamisch therapeut. En daarnaast gespecialiseerd in verschillende ademtechnieken.

- Transformational Breathing

- Rebirthing 

- Buteyco (bij Astma)

- yoga ademtechnieken


Wandelen in de natuur

Heb je een burn-out, angsten, chronische spanningen. Ga dan buiten wandelen en genieten van de natuur. Je geest opfrissen en weer leren zijn in het moment. Loos komen van tijd en alles wat je denkt te moeten. We gaan door de duinen lopen, op het strand en wellicht zwemmen in zee.  Het is voor mij een dagelijks ritueel en ik neem je graag mee... 

 

Omschakelenvan mind naar hart, onthaasten en weer bij jezelf komen. Weer even los van de snelle maalstroom van de maatschappij. Er is geduld nodig om even niks te doen en uit de verhalen van jou mind te komen, zodat je kunt ontspannen en het vraag moed om eerlijk te kijken naar jezelf om te zien wat je niet meer ondersteund. Dus wil je hierbij begeleiding, wandel dan met mij mee.