Privé sessie

Herstellen met Yin- houdingen

Deze sessies helpen je ontspannen en maken je flexibeler in lijf en mind. Met rekken en strekken vernieuwen we het bindweefselnetwerk in je lichaam. Langdurig in houdingen en aandachtig voelen. Yin houdingen werken diep in het lichaam. En tevens zul je gaan voelen hoe lichaam en geest verbonden zijn. Dat kan heel confronterend zijn. Dus naast lichamelijk herstel zul leer je  om Mindfull aanwezig te zijn bij pijn,  confrontatie en innerlijke grenzen.  Voelen, vertrouwen en accepteren. 

 

Als je veel stress hebt, overspannen voelt of Burn-out bent, dan is dit een must!  Ook geeft het verbetering bij chronische ziektes aangezien het ontstekingen aanpakt in het lichaam en de yin-organen (lever, nieren, hart, longen, milt) kunnen opladen. Yin gaat over ontspannen en herstellen. 

 

    

 

 

Begeleiding met Ademwerk

Dit zijn sessies waarin we ademtechnieken gebruiken om emoties te reguleren, patronen te doorbreken en hart weer vrij te maken. Niet eindeloos praten, maar aan de slag met adem.  Bewuster worden en nieuwe ervaringen verinnerlijken. Het geeft acceptatie, helderheid in de mind, en moed voor veranderingen.

 

Wanneer is dit een goed is idee om dit te doen? Uiteraard bij ademproblemen als Astma en hyperventilatie. Maar vooral ook als angsten, emoties en beperkende gedachten patronen je leven beheersen. Meestal is één sessie voldoende om uit je beklemmende modus te komen en je weer opener en vrijer te voelen.  Ademwerk is heel compleet en geeft integratie in lichaam, geest en hart.         

 

Ik ben opgeleid in Psychodynamisch therapeut. En daarnaast gespecialiseerd in verschillende ademtechnieken.

- Transformational Breathing

- Rebirthing 

- Buteyco (bij Astma)

Wandelen in de natuur

Heerlijk buiten genieten van de natuur. Je geest opfrissen en weer leren zijn in het moment. Door de duinen, op het strand en wellicht zwemmen in zee.  Het is voor mij een dagelijks ritueel en ik neem je graag mee...   Wandelen in de natuur brengt je tot rust en bij jezelf.

 

Voor als je wilt omschakelen in je leven en voelt dat het tijd is om te onthaasten. Tot rust komen is niet makkelijk als je heel lang al mee holt in de snelle maalstroom van de maatschappij. Het is een soort afkicken van de mind, die denkt dat er nog van alles moet. Of dat het ernstig mis zal gaan als... Er is moed voor nodig om even niks te doen, dieper te ontspannen en los te laten wat jou niet meer ondersteund. Dus wil je hierbij begeleiding, wandel dan met mij mee.