Privé sessie

Wandeling Scheveningen duinen

De natuur in! Lekker een frisse neus halen... Onthaasten, Stress Release en tegelijkertijd in beweging. Onderweg kun je alles van je afpraten en helderheid laten ontstaan. Soms is de stilte in het samenzijn een bekrachtiging voor gewoon kunnen zijn wie je bent. En wanneer therapeutische ondersteuning nodig is zal ik dat toepassen op zeer lichte en eenvoudige wijze. 

 

Lichaam, geest en hart in harmonie brengen en samen laten bewegen.  Energie schonen, hart openen en integratie op fysiek niveau.

 

Heb je interesse, bel me dan.

 

 

Prijs: 30,- Euro

 


Begeleiding met Ademwerk

Dit zijn sessies waarin we ademtechnieken gebruiken om emoties te reguleren, patronen te doorbreken en hart weer vrij te maken. Niet eindeloos praten, maar aan de slag met adem.  Bewuster worden en nieuwe ervaringen verinnerlijken. Het geeft acceptatie, inzicht en moed voor veranderingen.

 

Wanneer is dit een goed is idee om dit te doen? Uiteraard bij ademproblemen als Astma en hyperventilatie. Maar vooral ook als angsten, emoties en beperkende gedachten patronen je leven beheersen. Meestal is één sessie voldoende om uit je beklemmende modus te komen en je weer opener en vrijer te voelen.  Ademwerk is heel compleet en geeft integratie op meerdere niveau's  (geest, lichaam, hart en ziel). 

   

PRIJS   75,- Euro 

 

Ik ben opgeleid in Psychodynamisch therapeut. En daarnaast gespecialiseerd in verschillende ademtechnieken.

- Transformational Breathing

- Rebirthing 

- Buteyco (bij Astma)